Haveforeningen Vesterled

🙂Velkommen til sæson 2020🙂

Vigtige informationer

Kontoret er fortsat lukket!

Bestyrelsen har besluttet fortsat at holde kontoret lukket i resten af sæsonen, på grund af den aktuelle corona-situation.

Vi skal passe på os selv og hinanden med afstand – og dette ønsker vi også at håndhæve i bestyrelsen.

 

Ventelisten er lukket for tilskrivning i 2020:

Da kontoret fortsat vil være lukket – foreløbig i perioden frem til sommerferien – besluttede bestyrelsen, at det i år ikke er muligt for nye at blive skrevet på venteliste.

Ventelisten består således af dem, der har fornyet deres placering på ventelisten, og er som sædvanlig synlig på hjemmesiden. Ventelisten vil stadig få tilsendt salgsopstilling, når der sættes en kolonihave til salg. Vi har lige nu omkring 100 på vores venteliste, så vi forventer, at der er købere nok til de haver, som sættes til salg.

 

Mulighed for nødåbning af kontoret i følgende situationer:

 

SALG AF KOLONIHAVE:

Hvis du ønsker at sælge din kolonihave, vil der fortsat være mulighed for dette. Send en mail til formanden på følgende adresse: formand.vesterled@gmail.com.

Du vil herefter blive kontaktet for at aftale et møde i fælleshuset, hvor de nødvendige dokumenter udfyldes og underskrives.

 

ANSØGNING OM BYGGETILLADELSE:

Hvis du ønsker at bygge om eller til, skal du sende en mail til formanden på følgende adresse: formand.vesterled@gmail.com.

Du vil herefter blive kontaktet for at aftale et møde i fælleshuset, hvor byggetegningerne gennemgås og en ansøgning udfyldes og underskrives.

 

Fælleshuset udlejes ikke i 2020:

Bestyrelsen har besluttet, at det ikke er muligt at leje fælleshuset i denne sæson. Beslutningen er begrundet i følgende: 

  • Der kan ikke sikres den anbefalede afstand ved større selskaber i fællesrummet.
  • Det kan ikke sikres, at der ikke vil være fysisk kontakt når man er flere der bevæger sig rundt i fælleshuset samtidigt – blandt andet gennem den smalle gang, der giver adgang til både køkken og toilet.
  • Der kan ikke sikres den nødvendige rengøring på toilettet, der anbefales af myndighederne. 

PLANLAGTE ARRANGEMENTER FREM TIL SOMMERFERIEN ER AFLYST:

Dette betyder desværre, at den planlagte sommerfest er aflyst i år - men det afsatte beløb i budgettet vil blive overført til næste år, hvor vi sammen kan fejre haveforeningens 80 års jubilæum.

På bestyrelsens vegne Jan Ahrendt, formand

Sæt X i kalenderen

Har du behov for at ringe til alarmcentralen?

Med Danmarks officielle 112 app kan du starte et opkald til alarmcentralen og samtidig sende mobilens GPS-koordinater afsted.

På den måde kan du få hjælp hurtigere.

112 app'en er gratis.

Du kan læse mere om 112 app´en her:

http://www.112app.dk/