Ønsker du at købe kolonihave i HF Vesterled?

CoolHer kan du hente vigtig information om køb af kolonihave.

 

Bliv en del af vores fællesskab og sociale liv

Hvis du/I er interesseret i køb af en kolonihave i HF Vesterled - åbner kontoret onsdag den 6. april 2016 kl. 16.30 - 18.00 - hvor der er mulighed for at blive skrevet på ventelisten.

Kontorets åbningstider er beskrevet her.

Klik her for yderligere information om procedure/regler vedrørende køb af kolonihave m.m.

CoolVi glæder os til at se dig

 

 

Ny ejer af en kolonihave

INTERNT KØB AF KOLONIHAVE.

Procedure og retningslinjer for, hvordan der kan foretages internt køb af anden kolonihave, der er til salg i HF Vesterled via opslag ved Fælleshuset. Nuværende kolonihave skal afståes. 

  1. Hvis du som haveejer ønsker at fraflytte nuværende kolonihave, skal denne afståes ved køb af anden kolonihave i haveforeningen. Efter 2 års medlemskab af haveforeningen kan der foretages internt køb af opslået kolonihave på internt salg, som beskrevet under punkt 2. Der skal, ved køb af anden kolonihave, udfyldes en blanket for opsigelse af den fraflyttede kolonihave, og processen med havesalg starter. Medlemsskabet af haveforeningen fortsætter, og der skal ikke betales yderligere kontingent for den nye have, men der skal betales salgsomkostninger i forbindelse med salg af den fraflyttede have.

     

  2. Opslag om internt køb af kolonihave der er til salg, er synligt ved Fælleshuset i ca. 1 uge. Interesserede skal sende en mail til hfvesterled@gmail.com med angivelse af navn og havenummer eller henvende sig i kontorets åbningstid, inden fristens udløb. Hvis flere er interesseret i internt køb af samme kolonihave, vil der blive prioriteret efter anciennitet i haveforeningen.

Vedtaget på ordinært bestyrelsesmøde 31.5.2016

Jan Ahrendt

formand