Præmiehaver i HF Vesterled

Præmiehaver 2020

Igen i år har der været aktiviteter i vores haveforening, i forbindelse med bedømmelse af kolonihaver til præmiehaver. Vi vil her gerne sige tak til repræsentanterne fra HF Oldjorden, der gik rundt i vores haveforening den 4. juni og udtog et antal haver, til havekonsulentens senere bedømmelse.

Men den allerstørste tak skal gives til alle jer, der viste haverne frem.

Da vi først i sidste uge fik den endelige bekræftelse på rigtigheden af, at vi i HF Vesterled i år ville blive tildelt hele 5 præmier fra Kolonihaveforbundet på baggrund af havekonsulentens bedømmelse, har vi først nu kunnet offentliggøre resultatet.

Følgende er i år blevet udtaget til præmiehaver:

Kolonihaveforbundets ærespræmie:

  • Have nr. 80:            Palle Østrup, Fresiavej 5 – med 37 point.
  • Have nr. 32:            Leif Jensen, Begoniavej 11 – med 36 point. 

Kolonihaveforbundets 1. præmie:

  • Have nr. 97:            Finn Larsen, Gyvelvej 13 – med 32 point.
  • Have nr. 133:          Karina Bottos, Krokusvej 6 – med 31 point.
  • Have nr 48:             Christoffer Ugilt Jensen, Dahliavej 2 – med 30 point 

Bestyrelsen vil endnu engang sige et stort tillykke til alle.

Vi har endnu ikke fået oplysninger om, hvornår det vil være muligt for os at afhente præmierne i Århuskredsen, men I vil senere modtage besked, når der vil være mulighed for at overrække/afhente præmierne. 

På vegne af bestyrelsen

Jan Ahrendt

formand

Bliver din kolonihave instillet til præmie i år?

🙂 Sæsonen er startet i kolonihaverne og foråret har igen gjort sit indtog - hvor haveredskaberne er kommet frem fra skuret.

Vi oplever en stor aktivitet i mange haver - hvor der luges og græsset skal slåes, der plantes nye stauder og blomster, frø skal såes i bedene og stiklinger skal plantes ud.

Forårets ankomst betyder også, at det er tid for den årlige konkurrence om hvilke kolonihaver i Vesterled, der bliver indstillet til præmie i år.

Indstillingerne vil blive foretaget i løbet af juni måned, hvor kolonister fra en anden haveforening vil besøge vores haveforening for at foretage indstillinger.

Der vil blive snakket over hækken og luret over havelågen for at få inspiration til sin egen kolonihave - inden gæsterne fra den anden haveforening og senere havekonsulenten kommer på besøg for bedømmelse og vurdering af de enkelte kolonihaver.

Det vil være dejligt at se den iver og glæde der vil blive lagt i mange kolonihaver.