Få inspiration til din egen have

"Haveselskabet"

http://haveselskabet.dk/

🙂Udklip fra hjemmesiden:

Haveselskabet er for alle os, der dyrker haveglæden.

Haveselskabet er en landsdækkende almennyttig forening med ca. 35.000 medlemmer, som har haveinteresse og haveglæden til fælles.

Haveselskabet har eksisteret siden 1830 og er et fællesskab for havepassionen: dyrkning, tendenser, brug, form, farver, dyreliv, bæredygtighed, design og meget mere. I Haveselskabet vil vi gerne dele over 180 års erfaring og haveglæde med dig!

 


 

"Landsforeningen Praktisk Økologi"

https://www.oekologi.dk/

🙂Udklip fra hjemmesiden:

Landsforeningen Praktisk Økologi

Landsforeningen Praktisk Økologi er for alle, der ønsker en bæredygtig verden. Vi arbejder for at fremme økologisk havedyrkning og levevis i hverdagen. Det gør vi ved at give danskerne praktiske redskaber og viden til at leve en økologisk hverdag.

Vi inspirerer hinanden, spreder viden, deler erfaringer, netværker og udfordrer hinanden fagligt. Fordi vi brænder for økologi, bæredygtighed og mere liv i haven. Alle kan være med.

Vi vil have danskerne til at dyrke haverne. Vi vil have, at alle skal opleve glæden over rene, hjemmedyrkede råvarer. Vi tror på, at begejstringen over de hjemmedyrkede måltider og jord under neglene fører til en forståelse for vores jord, natur og miljø. Den forståelse er den direkte vej til en bæredygtig husholdning og livsstil. Og en bæredygtig verden.

Praktisk Økologi omfavner meget mere end haveliv og køkkenhaver. Vi brænder utrolig meget for mere liv i haven, men vi er også aktive, når det gælder andre aspekter af en bæredygtig hverdag.

 


 

 

"Havenyt.dk"

http://www.havenyt.dk/

🙂Udklip fra hjemmesiden:

Om Havenyt.dk

Havenyt.dk ejes og drives af Landsforeningen Praktisk Økologi, og ideen bag sitet er, at inspirere flere haveejere til at dyrke mere have på en mere miljøvenlig måde. Alle dyrkningsanvisninger på sitet er miljøvenlige/økologiske, og der kan ikke annonceres for produkter, som skader miljøet. 

Landsforeningen Praktisk Økologi har siden 1998 arbejdet med ideen om et sådant mødested for haveejere. Et sted hvor man både kan hente viden og inspiration om miljøvenligt havebrug, samt finde oplysninger om produkter til haven. 


 

"Havelyst.dk"

http://havelyst.dk/

🙂Udklip fra hjemmesiden:

Havelyst.dk er et mødested for medlemmer af Landsforeningen Praktisk Økologi. Man se ind over »hegnet« til andre medlemmers haver, vise sin egen have frem og udveksle erfaringer med andre medlemmer om, hvordan man kan dyrke sin have økologisk og naturvenligt.

Et mødested for økologiske haveejere

Alle medlemmer af Landsforeningen Praktisk Økologi kan få en medlemshave, hvor man kan skrive havedagbog, vise billeder af sin have, planlægge og gemme oplysninger om sin have til senere brug. Medlemmerne kan kommunikere indbyrdes og udveksle erfaringer og give hinanden gode råd og ideer.

Havelyst.dk er et rigtigt godt sted at få svar på de mange spørgsmål, som man ofte står med, når man som ny haveejer vil i gang at dyrke en miljøvenlig have og sine egne økologiske grønsager, frugter og bær.

 


 

 

 

"Mere liv i haven.dk"

http://merelivihaven.dk/

🙂Udklip fra hjemmesiden:

"Mere Liv i Haven" skaber rammerne for, at flere haveaktiviteter kan finde sted lokalt, så havefolket kan dele viden, dele havernes overflod, og blive inspireret til selvforsyning på helt nye måder.

 

Ønsket er at få både mennesker og grøntsager til at gro, gennem praktisk viden formidlet i haverne, og lokalt samarbejde der sætter handlinger bag de økologiske værdier.

 


 

 

"Vores kolonihaver.dk"

http://www.voreskolonihaver.dk/

Har du kolonihave eller drømmer du om én?

Så bliv medlem og vær med til at dele inspiration om kolonihave og -hus. Gode råd, tips og ideer


 

"Frøbutikken.dk"

http://froebutikken.dk/

Skøn butik for nethandel - med masser af gamle spændende sorter