Præmiehaver i HF Vesterled

Bliver din kolonihave indstillet til præmie?

Torsdag den 16. juni besøges vores haveforening af repræsentanter fra præmieringsudvalget i HF Frydenlund - der vil gå tur i vores haveforening og kigge ind i vores haver – for at indstille kolonihaver til præmievurdering.

De indstillede kolonihaver vil blive sendt videre til Kolonihaveforbundets havekonsulent, der vil foretage den endelige bedømmelse.

Der vil igen i år blive præmieret 3 præmiehaver.

Hvis du åbner havelågen vil du muligvis få besøg i haven.

🙂 Tag godt imod kolonihave-vennerne fra Frydenlund.

Bliver din kolonihave instillet til præmie i år?

🙂 Sæsonen er startet i kolonihaverne og foråret har igen gjort sit indtog - hvor haveredskaberne er kommet frem fra skuret.

Vi oplever en stor aktivitet i mange haver - hvor der luges og græsset skal slåes, der plantes nye stauder og blomster, frø skal såes i bedene og stiklinger skal plantes ud.

Forårets ankomst betyder også, at det er tid for den årlige konkurrence om hvilke kolonihaver i Vesterled, der bliver indstillet til præmie i år.

Indstillingerne vil blive foretaget i løbet af juni måned, hvor kolonister fra en anden haveforening vil besøge vores haveforening for at foretage indstillinger.

Der vil blive snakket over hækken og luret over havelågen for at få inspiration til sin egen kolonihave - inden gæsterne fra den anden haveforening og senere havekonsulenten kommer på besøg for bedømmelse og vurdering af de enkelte kolonihaver.

Det vil være dejligt at se den iver og glæde der vil blive lagt i mange kolonihaver.